top of page
Mind%2520Your%2520Voice_edited_edited.jp

Zangles

Zangles
Zangles 2

Graag wil ik me aan je voorstellen als (mogelijke) nieuwe zangcoach. Ik ben Marlieke van Dooren, 28 jaar, afgestudeerd aan de opleiding Social Work en met een passie voor muziek. Sinds 2020 ben ik bevoegd zangcoach na het behalen van mijn diploma aan de opleiding Vocal Education te Haarlem.
 

Zingen bestaat voor mij uit twee onderdelen: techniek en beleving. In mijn zangles ligt de focus op het zoeken naar jouw eigen stemgeluid. Je stem klinkt het mooiste als je durft om jouw eigen klank te laten horen. Dit wil ik bereiken in combinatie met het aanleren van gezond stemgebruik. Daarmee bedoel ik dat ik je op een manier ga leren zingen die goed is voor je stem.

Daarnaast staat songinterpretatie bij mij in een hoog vaandel. Zingen is een verhaal vertellen, maar hoe doe je dit? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste emotie weet te grijpen? Samen met jou ga ik terug naar de boodschap van het liedje en gaan we op zoek naar hoe je dit het beste kunt vertolken.

 

Voordat je definitief voor de zangles kiest, starten we met een proefles om te kijken of het je bevalt. Tijdens deze proefles maken we kennis met elkaar en mag je een liedje zingen wat jij leuk vindt. Daarnaast doen we ook wat oefeningen.  

Het allerbelangrijkste is plezier hebben in het zingen. Ik vind het daarom van groot belang dat je je goed voelt tijdens de zanglessen en dat mijn zangles een veilige omgeving is voor jou om je te durven laten horen. Daarin gaan we samen op zoek naar wat jou het comfortabelste laat voelen. Ik hoop dat je samen met mij die zoektocht aan wil gaan!

bottom of page