top of page
Mind%2520Your%2520Voice_edited_edited.jp

Coaching

Coaching

Om op een gezonde en goede manier te kunnen zingen, heb je een goede beheersing van je techniek (fysiek) nodig. Het is echter net zo belangrijk dat je goed in je vel zit als je zingt. Mijn eigen zangdocente zei ooit: "De stem is de spiegel van je ziel". Als je je niet goed voelt, hoor je dit in je stem en vice versa. 

Sommige mensen ervaren veel zenuwen voordat ze gaan optreden, andere mensen totaal niet. Ik kan je vertellen dat ik tot de eerste groep behoor. Hoe zeer ik ook geniet van het brengen van mijn eigen nummers; het brengt na al die jaren nog steeds onzekerheid met zich mee. Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik hiermee om kan gaan en ben ik er klaar voor om anderen met simpele tips verder te helpen in het mentale gedeelte dat ook bij zingen hoort. 
 

Natuurlijk is dit een persoonlijk onderwerp wat je niet bij de eerste de beste op tafel legt. In het begin zullen we om die reden vooral bezig zijn met elkaar te leren kennen. Ik stem altijd met jou af of je het prettig vindt om het hier over te hebben. Hoewel dit een - naar mijn mening - belangrijk onderdeel is van het zingen, is het het allerbelangrijkste dat jij je goed voelt bij wat we doen. 

Samen gaan we op zoek naar hoe jouw stem het beste tot zijn recht komt. 

bottom of page